VOYD – Din egen digitala scen

På VOYD kan du skapa en egen digital scen som är öppen dygnet runt och med nästintill obegränsad kapacitet. Sälj biljetter till livesändningar eller redan förinspelat videoinnehåll som Pay-Per-View.

Digital scen för streaming

  • Skapa din egen digitala scen och streamingbutik, med din design och bara ditt innehåll.
  • Ladda upp eller schemalägg en show och sätt det pris du önskar.
  • VOYD är gratis att använda och du debiteras endast en avgift per såld biljett.

 

Världen öppnar upp sig

Med en digital scen är du inte längre begränsad till en lokal publik i ett specifikt geografiskt område.

Tillsammans med Ticketmasters internationalla räckvidd har du nu möjlighet att nå miljontals potentiella biljettköpare över hela världen.

Ditt innehåll förblir ditt innehåll

Du äger rättigheterna till ditt innehåll och bestämmer själv vilket pris du vill ta betalt och hur länge ditt videoinnehåll ska vara tillgängligt på VOYD. Vill du lägga upp dem på dina sociala kanaler efter en tid, inga problem.

Inga annonser innebär full kontroll över ditt varumärke

VOYD visar aldrig annonser kopplade till dina videor. På så sätt har du full kontroll om vilka företag och organisationer du förknippas med. Om du vill får du självklart göra egna företagssamarbeten i ditt videoinnehåll.

 

Gör som några av landets främsta profiler

Några av landets främsta artister, föreläsare, teatrar, komiker, konferenser, influencers och magiker använder redan VOYD. Gör dem sällskap och ge din publik tillgång till ditt unika innehåll – när som helst, och var som helst. 

Utforska utbudet på VOYD.se just nu!

 

Kontakta oss på sales@ticketmaster.se
för att komma igång.

Senaste nyheter

Vi söker en Marketing Intern! [TILLSATT]

Vi söker en Marketing Intern! [TILLSATT]

Vill du kombinera dina studier inom marknadsföring med jobb? Eller har du precis tagit examen och söker arbetslivserfarenhet? Då hoppas vi du vill läsa vidare, för nu söker vi en “Marketing Intern” till Ticketmaster Sverige. Du kommer arbeta från vårt kontor i...

NYHET: Ticket Transfer – skicka vidare biljetten

NYHET: Ticket Transfer – skicka vidare biljetten

Vi vet hur viktigt det är för dig som arrangör att veta vilka dina evenemangsbesökare är. Utmaningen har alltid varit att vi vet vem biljettköparen är men sedan har det varit svårare att veta vilka det är som följer med på evenemanget. Nu har vi lanserat en smidig,...

Sport XR – Ny biljettplattform för sportkunder

Sport XR – Ny biljettplattform för sportkunder

Ticketmaster lanserar nu Sport XR, en helt ny white label-biljettplatform för sportkunder på den nordiska marknaden. Tack vare ett lyckat internationellt samarbete har Ticketmaster nu tillsammans med två svenska kunder; Frölunda Hockey och Malmö Redhawks;...