Vi gör det tillsammans

Vi i Ticketmaster-familjen gör detta tillsamms med er artister, arenor, arrangörer, promoters och klubbar. Se vad några av evenemangsbranschens eldsjälar säger här nedan.

Från Malmö Arenas sida är vi glada att biljetter till våra evenemang även framåt kommer att säljas via Ticketmaster. Samarbetet inleddes år 2008 i samband med byggnation av Malmö Arena och har under alla år varit till stor belåtenhet för både oss och våra samarbetspartners. Systemkapacitet, säkerhet i leverans, trygghet i support, möjlighet att integrera med vår webb och lyhördhet för vår situation samt stort personligt engagemang hos medarbetarna, blev några av de primära kriterier som låg till grund för vårt val.

Karin Mårtensson

VD, Malmö Arena

Vi på Visit Linköping & Co AB väljer att fortsätta vårt samarbete med Ticketmaster eftersom vi tillsammans kan stärka Linköpings position, på ett användarvänligt- och lättillgängligt sätt, och därmed också erbjuda fantastiska upplevelser för både Linköpingsbor och besökare.

Johan Rustan

VD, Visit Linköping

Vi behöver en partner som kan distribuera våra biljetter på ett enkelt och snyggt sätt, någon som vet vad dom gör. Ticketmaster var en naturligt val för oss.

Fredrik Broman

World Cup Åre 2020

Vill du ta din biljettförsäljning till nästa nivå?