Vi gör det tillsammans

Vi i Ticketmaster-familjen gör detta tillsamms med er artister, arenor, arrangörer, promoters och klubbar. Se vad några av evenemangsbranschens eldsjälar säger här nedan.

Co-brandade presentkort är något som ligger helt i tiden! Att göra det lätt för våra kunder att ge bort en upplevelse utan att behöva gå hemifrån är guld med tanke på hur det ser ut idag. Att även kunna ge bort detta genom ett enkelt knapptryck på given dag och klockslag underlättar för många som vill uppvakta utan att närvara.

I det långa loppet underlättar detta så klart även i vår stressade normala vardag då man enkelt kan lösa presenten hemifrån. Riktigt kul med co-brandade presentkort!

Deborah Haugaard

Producent, Kungsbacka Teater

Från Malmö Arenas sida är vi glada att biljetter till våra evenemang även framåt kommer att säljas via Ticketmaster. Samarbetet inleddes år 2008 i samband med byggnation av Malmö Arena och har under alla år varit till stor belåtenhet för både oss och våra samarbetspartners. Systemkapacitet, säkerhet i leverans, trygghet i support, möjlighet att integrera med vår webb och lyhördhet för vår situation samt stort personligt engagemang hos medarbetarna, blev några av de primära kriterier som låg till grund för vårt val.
Karin Mårtensson

VD, Malmö Arena

Vi på Visit Linköping & Co AB väljer att fortsätta vårt samarbete med Ticketmaster eftersom vi tillsammans kan stärka Linköpings position, på ett användarvänligt- och lättillgängligt sätt, och därmed också erbjuda fantastiska upplevelser för både Linköpingsbor och besökare.
Johan Rustan

VD, Visit Linköping

Vi behöver en partner som kan distribuera våra biljetter på ett enkelt och snyggt sätt, någon som vet vad dom gör. Ticketmaster var en naturligt val för oss.
Fredrik Broman

World Cup Åre 2020

Cirkus Brazil Jack
Scalateatern Karlstad
Sara Kulturhus
Vill du ta din biljettförsäljning till nästa nivå?