Under november och december 2023 lyckades vi samla in en imponerande summa på 300 000 kr till förmån för Cancerfonden, något som verkligen engagerat och enat våra medarbetare, kunder och biljettköpare i kampen mot cancer.

Den överväldigande responsen har övertygat oss om att förlänga kampanjen under hela februari.
Dessutom kommer hela Ticketmaster-koncernen att gå samman för att intensifiera sina ansträngningar och stödja cancerforskningen på World Cancer Day den 4 februari med en rad olika aktiviteter på samtliga marknader.

Vi är otroligt tacksamma över gensvaret från våra medarbetare, kunder och biljettköpare under den senaste insamlingsperioden till förmån för Cancerfonden. Att samla in 300 000 kr är inget annat än en bekräftelse på viljan att göra skillnad. Vi har beslutat att förlänga och förstärka vårt engagemang under februari för att maximera vårt bidrag till cancerforskningen. Vi är glada och stolta att vi fortsätter vårt partnerskap med Cancerfonden och uppmuntrar andra att delta och göra skillnad.

Andreas Bergén, Marknadschef på Ticketmaster.

Denna insamling kommer att göra en verklig skillnad i cancerforskningen och kommer att stödja vetenskapliga framsteg och innovativa projekt. Ticketmaster ser fram emot att fortsätta sitt samarbete med Cancerfonden och fortsätta att göra en meningsfull insats i kampen mot cancer.