Att uppmärksamma och bidra till cancerforskningen är ett långsiktigt initiativ där Ticketmaster globalt stödjer det på olika sätt i över 20 länder. Nu kan vi på Ticketmaster Sverige stolt presentera att vi inlett ett samarbete med Cancerfonden. Från den 1 november till 31 december 2023 kommer vi ha en insamling där konsumenter har möjligheten att bidra med en gåva i samband med biljettköp. För varje gåva som ges kommer vi även lägga till 5-20 kr, beroende på donerat belopp.

”Vi är glada och stolta att ingå ett samarbete med Ticketmaster. Med sitt starka varumärke hjälper de oss att sprida kunskap och förståelse för att alla behövs i kampen mot cancer, för att färre ska drabbas och fler ska överleva.”

Stefan Palmquist, Enhetschef Företag – Strategiska partnerskap

”Vi är med i kampen mot cancer och hela Ticketmaster-koncernen är engagerad på olika sätt på olika marknader. I Sverige inleder vi ett samarbete med Cancerfonden, något som engagerar och motiverar våra medarbetare i en fråga som många både drabbas och berörs av. Vi hoppas och tror att vi, tillsammans med våra kunder, ska kunna bidra med ett omfattande och värdefullt tillskott till cancerforskningen.”

Andreas Bergén, Marknadschef Ticketmaster Sverige

Om Cancerfonden

Cancerfondens vision är att besegra cancer – något de gör genom kunskapsspridning, påverkansarbete och forskningsfinansiering. Det är tack vare givare och partners som framsteg kan göras mot visionen. Cancerfonden är en av de största finansiärerna av svensk cancerforskning. Sedan 1951 har de delat ut nära 14 miljarder kronor till de främsta forskningsprojekten i Sverige. Överlevnaden i cancer har mer än fördubblats under samma tid.  Tack vare forskningens framsteg överlever i dag två av tre som får cancer. Vi har kommit långt, men vi är inte framme än.

Läs mer om Cancerfonden och vad de gör.

Hur kan du bidra?

Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta din kundansvariga eller [email protected]

Tillsammans kan vi göra skillnad i kampen mot cancer 💙