Erika börjar som regionalt HR-ansvarig hos oss i maj. Hon är en lakritsfantast som tidigare jobbat som HR-specialist på ett läkemedelsbolag och kommer krydda sommaren med festivalbesök.

Erika Gustavsson heter jag och har fått den stora äran att bli ny HR-Manager på Ticketmaster. Jag kommer att arbeta mot vår region Norra Europa dvs. Sverige, Norge, Finland. Jag är oerhört taggad på denna möjlighet och ser fram emot att lära känna en för mig helt ny bransch. Jag kommer senast från en roll som HR-specialist inom läkemedelsbranschen.
Att tillsammans med kollegor både lokalt och globalt utveckla oss som arbetsgivare samt tydliggöra Ticketmaster som det självklara valet för nya talanger ser jag som en fantastisk möjlighet. Att våra medarbetare är nyckeln till att vi som företag ska lyckas med vårt uppdrag upplever jag Ticketmaster verkligen förstått och anammat. Att få bli en del av den gemenskapen och utveckla det arbetet vidare känns oerhört inspirerande. 

3 snabba med Erika:

Vad skulle stå på din rider om du var rockstar?
Bubbel, saltlakrits och sköna kuddar!

Senaste konsert eller spelning:
ABBA Voyage i London

Ska du gå på några festivaler/spelningar i sommar?
Har tidigare inte varit en frekvent festivalbesökare men det kommer det helt klart bli ändring på i sommar! Det blir absolut ett besök på Lollapalooza och troligtvis Way out west också.