Stort grattis säger vi till Mamma Mia! The Party som för andra året i rad har röstats fram som årets bästa evenemang av Sveriges eventbesökare i Ticketmasters globala omröstning Ticket of the Year.

Efter fyra slutsålda år i Stockholm kommer det inte som någon överraskning att Mamma Mia! The Party tar hem vinsten som årets bästa evenemang ännu en gång. Med ABBA:s Björn Ulvaeus i spetsen har denna unika, teatraliska, musikaliska och uppslukande upplevelse varit en hit. Biljetter finns släppta fram till den 4 april i Stockholm, sedan går föreställningen vidare för att glädja publiken i både Göteborg och London.

”Fantastiskt kul att vi har tagit hem segern för andra året i rad! Med snart 350 000 besökare under 800 festkvällar så känns det som att vi skapat något unikt. Tack kära publik för att vi får ha så roligt tillsammans med er. OPA!” säger hela ensemblen i Mamma Mia! The Party.

Bakom Mamma Mia! The Party finns Gyllene Tider och Ola Salo med på topp 5-listan tillsammans med Metallica och Cher.

TICKET OF THE YEAR 2019

  1. Mamma Mia! the Party
  2. Gyllene Tider
  3. Metallica
  4. Cher
  5. Ola Salo

P!nk vinnare globalt
Popikonen och Grammy Award-vinnaren P!nk tog hem vinsten globalt med sin Beautiful Trauma world tour.

Bruce Springsteen mest efterlängtad 2020
De svenska fansen har röstat fram Bruce Springsteen som den artist de helst vill se under 2020. Stjärnan har faktiskt bekräftat att han tillsammans med the E Street Band ger sig ut på turné under 2020 och vi får hoppas att det blir ett stopp i Sverige.