Är du vår nya kollega på Ticketmasters marknadsavdelning? Vi söker dig med passion för digital marknadsföring (och gärna livebranschen 😊) som kan hjälpa våra kunder att nå ut rätt och brett samt maximera sin biljettförsäljning på olika digitala plattformar.

Som vår nya kollega kommer du att ansvara för att skapa betalda annonser över olika digitala plattformar som Meta, Google Ads, YouTube, TikTok med mera. Du kommer att använda Ticketmasters unika data för att skapa målgrupper som genererar ökad trafik och maximerar biljettförsäljningen för både Ticketmaster och våra arrangörer. Du kommer också att vara ansvarig för optimering och rapportering av alla betalda kampanjer och mycket mer.

Detta är en roll i en hektisk miljö där du dagligen har kontakt med våra arrangörer, så det är viktigt att du är självsäker och tydlig i din kommunikation, både skriftlig och muntlig. Som vår nya Client Marketing Coordinator kommer du att vara en del av Ticketmaster Region Norths marknadsavdelning, där vi i Sverige, Norge och Finland samarbetar dagligen.

Läs mer och ansök (på engelska) här!