Tiden är inne för att ge er några ytterligare nyanser av en av Ticketmaster Sveriges absolut mest lojala medarbetare, vår försäljningschef tillika djungelvrålsfantasten Linda Norr! Tiden går fort när man har roligt sägs det ju – och vips gick det 17 år sedan Linda började som ekonomiassistent på dåvarande Ticnet. Vårt callcenter (som då också sålde biljetter) låg då i Tranås och vi hade cirka 100 biljettombud runtom i landet. Sedan dess har hon navigerat runt inom företaget med en genuin och stor kärlek för branschen och alla våra kunder som sitt fundament. Så nu presenterar vi (med den där rösten man har för att presentera typ hockeyspelare ni vet) without further ado: Liiiiindaaaaaaaaa Noooooooooooooooooorr!!

Varför är det kul på jobbet?

Att få jobba tillsammans med alla kreativa kunder och hjälpa dem att fylla sina event med publik. Älskar också att höra alla gamla stories om livebranschen och alla fantastiska människor som jobbar i den.

3 saker som skulle stå på din rider om du var artist?

Jag är inte så svår, cava, tryffelchips och jordgubbar räcker för mig!

Senast kollad konsert/spelning /musikvideo på youtube?

Jag är inte så Youtubig, men ett exempel på en konsert som inte var live såg jag på Tv4play, det var Benjamin Ingrossos konsert med Kungliga Filharmonikerna på Stockholms Konserthus – vilken musiker!

Senast lyssnat på Spotify? / spellista att rekommendera?

I dessa Mello-tider går såklart Samir & Viktor peppiga Hela världen väntar på repeat!

Några extra minnesvärda konserter / spelningar / festivaler / standups / shower?

Johnossi på anrika och stämningsfulla KB i Malmö. En magisk och minnesvärd kväll på många sätt.
Lars Winnerbäcks turnépremiär i Linköping oktober 2023
Håkan Hellströms Konsert på Ullevi augusti 2022 (då han också fick det nya publikrekordet på Ullevi; 71 977pers), första stora konserten när vi var tillbaka efter pandemin, gåshud att få sitta i ett publikhav igen!!

Är du en sån som filmar hela konserter om du går på spelning?

Nope

Ditt bästa tips till våra kunder?

Var öppen och ärlig med oss kring dina mål, förväntningar och önskningar – då kan vi göra skillnad TILLSAMMANS.

Favoritgodis?

Djungelvrål – tidigare hade vi en regel i säljavdelningen som sa att om man inte gjorde tidrapporten i tid fick man böta en påse Djungelvrål till mig 😊

Linda Norr och Lars Winnerbäck
Ticnet.se anno 2007