ABBA Voyage lockar tusentals fans från hela världen till London nästa år. Den nya konsertupplevelsen ”ABBA Voyage” har premiär våren 2022 med nästan 200 föreställningar att boka biljetter till.

Stockholm högst respresenterat internationellt

Häpnadsväckande 28% av alla biljettköpare reser in från utlandet. Stockholm är den storstad utanför Storbritannien som har flest köpare till Abba Voyage, strax följt av Göteborg, Köpenhamn, Amsterdam och Berlin! Längst reser dock de Sydney-bor som redan köpt biljetter till Abba Voyage.

Samlar generationer

ABBA drar även besökare från flertalet generationer. 50-60-åringar som var i tonåren under bandets storhetstid utgör den högsta åldersdemografin för ABBA Voyage-köpare, men många yngre fans bokar också, 1 av 10 ABBA-bokare är under 24 år.

Mer om föreställningen:

Here they go again! Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Björn Ulvaeus är tillbaka.

ABBA Voyage kombinerar det gamla och det nya, det unga och inte så unga, samtidigt som de fyra älskade bandmedlemmarna återförenas genom sin musik.

I en specialbyggd lokal som kallas ABBA Arena i Londons Queen Elizabeth Olympic Park, kommer den virtuella kvartetten uppträda tillsammans med ett 10-mannaband. Dessutom, kommer ABBA Voyage erbjuda massor av unika sätt att njuta av föreställningen – följ allt som händer från din plats eller varför inte dansa dig igenom det som händer i medryckande dansbås!

ABBA Voyage kommer uppträda från maj till december 2022.