Slipp stressa runt och leta julklappar – luta dig tillbaka i fåtöljen och julshoppa på Ticketmaster istället.

Vi fortsätter med konceptet ”Vad sägs om något helt annat?” och under november och december marknadsför vi vår kampanj, ”Undvik julstress”. Målet med kampanjen är att inspirera och göra det enkelt att hitta den perfekta julklappen utan att lämna hemmet genom att köpa digitala biljetter eller presentkort. Vi guidar publiken genom de bästa julklapparna inom konserter, humor, teater och shower, festivaler och sport!

Kolla in våra julklappstips i julguiden 2023 här.

I årets kampanj har kommunikationsbyrån JCP skapat filmer med en humoristisk vinkling som spelar på stressen kring julklappsshopping – för att sedan föreslå ”vad sägs om något helt annat?” Filmerna länkar till vår julguide med julklappstips till alla i familjen. Vi marknadsför guiden genom våra egna kanaler, samt betalda kanaler som Facebook & Instagram. Alla annonser länkar till vår julguide.

Se kampanjfilmen här:

Att synas via Ticketmasters julklappstipskampanj är bara en av fördelarna med att sälja biljetter genom oss. Visste du att som Ticketmaster-kund får du automatiskt ta del av vår marknadsföring på Spotify, Google Ads och automatiska e-postmeddelanden, helt utan extra kostnad. Med vår unika data, vårt starka varumärke och egna marknadskanaler säljer du fler biljetter! Läs mer här.

Är du inte Ticketmaster-kund? Kontakta oss här eller om du har frågor till marknadsavdelningen: [email protected]