Tack vare vårt samarbete med Snapchat har det blivit ännu enklare att hitta evenemang och biljetter.

Musikfans kan nu hitta sina favoritkonserter via ’Ticketmatcher’ där de matchas med kommande konserter baserat på vad de gillar. De kan bläddra mellan evenemang genom att svajpa vänster eller höger, spara det de gillar och bjuda in vänner genom att skicka en chatt eller en Snap.

Fans kan också öppna Snap Map – där Ticketmaster som första partner någonsin har ett eget kartlager – och hitta evenemang nära sig.

Snapchat och Ticketmaster presenterar ticketmatcher

”Ticketmaster bygger partnerskap och produktlösningar som placerar våra kunders evenemang framför de mest engagerade, troliga biljettköparna”, säger Dan Armstrong, EVP för Distributed Commerce på Ticketmaster, och fortsätter:

”Att få fans att upptäcka en konsert på sin Snap Map, och dela den med sina vänner via Ticketmatcher Mini, ger oss ett helt nytt sätt att hjälpa artister, lag och arenor. Liveevenemang är i sig sociala och med detta partnerskap kan vi integrera sociala kopplingar från upptäckt till köp vidare till själva evenemanget.

Samarbetet med Snap ger oss utökad räckvidd för att engagera både nuvarande och helt nya biljettköpare och inte minst kan vi erbjuda våra kunder ett helt nytt sätt att nå en målgrupp som kan vara utmanande att nå i både traditionella och andra sociala kanaler , säger Andreas Bergén, Marknadschef Ticketmaster Sverige.

Musikevenemang kommer att synas per automatik men vi jobbar på att kunna inkludera fler evenemang inom kort.


För dina frågor och funderingar har vi skapat en FAQ här: