Den här gången får vi lära känna Cajsa Schoultz litegrann, vilket är toppen även för oss andra kollegor eftersom hon är helt ny och frågorna nedan kanske inte är de första som uppstår på kafferasten. Casja ska jobba med allt ifrån uppsättning till uppföljning av våra kunders marknadsföringskampanjer i sociala och digitala medier, och vi välkomnar henne med bullar, godis och sång!

Hej Cajsa, vem är du?

Jag är nyss fyllda 26 år gammal och kommer ifrån en liten stad som heter Ulricehamn. Med en och annan flytt i bagaget har jag även bott i Santa Barbara, Jönköping, Groningen, Lund, och nu Stockholm. Djur har jag inga, men när jag var 18 år så fick jag tre små fiskar av mina kompisar som överlevde två hela månader. Det bästa jag vet är att laga mat, baka, kolla serier eller ta en öl med kompisar!

Vad gjorde du innan du kom hit?

Innan jag kom till Ticketmaster studerade jag en ettårig master på Lunds universitet inom ”International marketing & Brand management” samtidigt som jag jobbade som marknadsassistent. Efter det så valde jag att lägga till kurser inom IoT och Web Management.

Varför just Ticketmaster?

Jag hade tidigare hört väldigt gott om företaget, och jag har alltid tyckt att live-branschen verkar spännande och passande för mig! Jag älskar att gå på konserter och event och såg fram emot möjligheten att både jobba med och lära känna likasinnade. Det är en kul och hektisk miljö där det händer mycket roligt!

Några snabba:

 1. Om du fick välja en låt som skulle spelas varje gång du kliver in i ett rum i resten av ditt liv – vilken låt och varför?
  Unwritten med Natasha Bedingfield. Är det ens möjligt att bli mer taggad av en låt? Min go-to karaokelåt!
 2. Vilken roll skulle du ha i ett band och varför?
  Jag skulle ta mig an rollen som sångare, inte för att jag kan sjunga överhuvudtaget men jag är faktiskt grym på att memorera låttexter.
 3. En podd du lyssnar på bara för att vara creddig:
  Rättegångspodden
 4. En podd du lyssnar på för att du gillar den:
  Rättegångspodden (lyssnar endast på en podd haha)
 5. Vad är din paradrätt? Backstory?
  Paradrätten är en god rostad tomatsoppa med hembakad focaccia. Det kan aldrig gå fel!
 6. När blir du rädd?
  Jag blir sällan rädd, men armen eller benet utanför sängkanten på kvällen är hemskt!
 7. Senast lästa bok / lyssnade ljudbok? Eller musikvideo på Youtube går också bra.
  Där kräftorna sjunger av Delia Owens
 8. Vad föreställer den senaste bilden du tagit med din mobil? Inget fusk!
  80% av mina senaste bilder är screenshots av tunnelbane-turen jag ska ta, inklusive min senaste bild på väg till jobbet imorse. Det får gärna vara samma printscreen några gånger också om jag inte litar på den senaste bilden jag sparade.
 9. Bästa konsert / spelning / festival / standup / show?
  Coldplay på Ullevi sommaren 2023 slår nog allt!
 10. 3 saker som skulle stå på din rider om du var artist?
  En extraplats till mormors hund Vera, fri tillgång till Celsius energidryck och gärna pommes med någon god dipp till för bra uppladdning!
 11. Favoritdryck? Favoritgodis?
  Favoritkombon är ett kallt glas funlight med smak av Wild berries, gärna kombinerat med en skål smörpopcorn.