WGP välkomnar till webinar på fredag den 15 maj kl 14.00.

Vi vill tipsa om vår samarbetspartner WGP och deras webinar nu på fredag kl 14.00.

Webinar:
Gör ni marknadsföringsaktiviteter, men vet inte vad de ger? Eller har du koll på resultaten, men vet inte hur ni ska agera på siffrorna? Du är inte ensam. Digital marknadsföring har många fallgropar. Men med kunskap om de vanligaste misstagen så kan du dansa runt dem och uppnå fantastiska resultat!

WGPs experter Victor och Jasmin har sammanställt de 10 vanligaste misstagen som förekommer inom digital marknadsföring. I detta webinar kommer de gå igenom dessa misstag och presentera de strategier och verktyg som krävs för att undvika dem. I slutet av webinaret är du också välkommen att ställa frågor till specialisterna.

Webinaret görs i samarbete med Mindpark, och deras medgrundare Karsten Deppert kommer moderera frågestunden med Jasmin och Victor.

Jobbar du med digital marknadsföring så vill du inte missa detta webinar! Anmäl dig här och nu för att undvika misstagen!

Om WGP
WGPs konsulter hjälper ledande företag att accelerera tillväxt genom att bidra med expertis, operativ kraft och passion för säljdrivande digital marknadsföring.

Relaterade länkar