Gå med i rörelsen och förändra världen

Vi vill alla återvända till våra ”normala” liv, gå på konserter, idrottsmatcher och annat med familj och vänner. Men det kommer inte hända förrän vi har alla viktiga verktyg för att bekämpa COVID-19.

Idag tillkännagav Global Citizen och EU-kommissionen ”Global Goal: Unite for Our Future” – en kampanj för att göra COVID-19-tester, behandlingar och vacciner tillgängliga för alla och var som helst där de behövs i världen.

Globala ledare från 15 länder går samman med några av de kändaste namnen i underhållningsbranscen, där ibland Adam Lambert, Chloe x Halle, Chris Rock, Coldplay, Dionne Warwick, Femi Kuti, Fher of Maná, Hugh Jackman, Idris & Sabrina Elba, J Balvin, Justin Bieber, Lady Gaga, Lang Lang, Miley Cyrus, Padma Lakshmi, Rachel Brosnahan och Shakira för att nå de medel som behövs för att få slut på COVID-19.

Gå med och stöd vår partner Global Citizen, ett globalt ”community” med engagerade medborgare som använder sin kollektiva röst för att skapa förändring. Hjälp till idag för att stärka vårt hälso- och sjukvårdssystem inför framtiden – ingen ska behöva lämnas ensam i denna pandemi.

Gå med i rörelsen och förändra världen.