Det som har utvecklats under den senaste veckan i USA är både obegripligt och hjärtskärande.

Vi tror att vi alla måste göra vår del individuellt och kollektivt för att driva ansvar och förändring. Som en del i vårt löpande arbete för mångfald och inkludering kommer Ticketmaster tillsammans med hela Live Nation Entertainment-familjen delta i Music Industry Blackout för att kämpa för jämlikhet idag, tisdagen den 2 juni.

Vi har bett alla våra anställda att stödja detta initiativ och ta sig tid att engagera sig på ett meningsfullt sätt. För vissa kommer detta att vara en dag att lyssna, lära sig och förstå. För andra kommer det att vara en dag att dela perspektiv och erfarenheter – med målet att driva enighet och utveckling.

För att stödja detta har vi bett alla anställda att boka om alla sina möten för att aktivt kunna delta. Dessutom kommer vårt callcenter och supportteam att pausa sina aktiviteter under en dag. Om du har några frågor eller brådskande ärenden, tveka ändå inte att kontakta din kontaktperson eller kundansvarig.

Vi är stolta över att arbeta i en bransch med en kraftfull röst att utöva mångfald. Genom att använda vår inflytelserika plattform hoppas vi att detta är ett meningsfullt steg framåt för bestående förändring. Trots att vi aldrig sett något liknande det vi just nu upplever, är vi säkra på att om vi arbetar tillsammans kommer vi att bli starkare och bättre.

#theshowmustbepaused