Ticketmaster är glada att kunna tillkännage ett nytt partnerskap med All Things Live i de fyra nordiska länderna Finland, Norge, Sverige och Danmark.

Med det här samarbetet blir Ticketmaster den exklusiva biljettpartnern för All Things Lives Nordics shower, konserter och festivalaktiviteter.

I Sverige ingår Blixten & Co i All Things Live och VD Henrik Berndtson säger: – Vi ser med spänning fram emot vårt nordiska samarbete som sträcker sig över alla länder som All Things Live är aktiva inom. Att kunna skapa synergier över gränserna är viktigt för oss och våra ägare och det här ger mycket goda möjligheter till det.

Kristian Seljeset, VD för Ticketmaster Sverige & Norge kommenterar: 
– Jag ser verkligen fram emot ett tätare samarbete med All Things Live och Blixten & Co på den svenska marknaden. Tillsammans ska vi fortsätta vårt arbete med att ge fansen den bästa möjliga liveupplevelsen.

Avtalet ger All Things Live fördelen att nyttja lokal expertis samtidigt som större insatser kan samordnas över länderna när det gäller till exempel marknadsföring och kommunikation med fansen. Dessutom ges tillgång till Ticketmasters ledande biljetteknik, vilket särskilt är efterfrågan bland nordiska fans.

Läs mer om All Things Live