Låt din marknadsföring synas

Nå fler fans genom ”big data” och teknologi. Att fylla din arena är vårt mål vilket vi gör genom smart marknadsföring.

Vår data

Få tillgång till vår internationella databas, samtidigt som vi säkerställer konsumentens integritet och samtycke till marknadsföring.

Annonser

Vi visar annonser för rätt målgrupp. Vi erbjuder unik ”programmatic”-annonsering för att få dina fans att köpa biljetter.

Se till så att dina biljettköpare upptäcker ditt event. Vi använder ”real-time automation”, prediktiv intelligens och personalisering för att hitta din perfekta målgrupp.

Räckvidd

Praktisk datavetenskap! Våra dataexperter vet hur vi skapar algoritmer och utnyttjar big data för att maximera räckvidd och biljettförsäljning.

Skapa innehåll

Få alla att snacka om ditt event genom buzz på bloggar, sociala medier mm. Vi skapar innehållet du behöver för att sälja så mycket biljetter som möjligt.

 

Det är din data

Det är lätt att dela data, tagga upp sidor och exportera data när du behöver den. Vi förstår att det är viktigt och nödvändigt för din verksamhet.

Säkerhet

Känn trygghet i vår ”data warehousing”. Vi är glada att få hantera din data åt dig kopplat till säkerhet, integritet och samtycke till marknadsföring.

Till sist, det finns avancerade verktyg skapade för att marknadsföra just live-evenemang.