Biljettsystem

Ska du arrangera ett evenemang behöver du ett pålitligt biljettsystem som går att anpassa efter dina behov. Via Ticketmasters boknings- och biljettsystem förmedlas cirka 6 miljoner biljetter per år, enbart i Sverige!

Dagligen arbetar cirka 1000 personer i systemet hos våra kunder; arrrangörer och arenor. Biljettsystemet är uppbyggt i olika delar som gör det skalbart till dina och ditt evenemangs behov.

Stabilt & säkert – för besökare & arrangör

Slut på kopierade biljetter, förfalskningar och osäkerhet. Digitala biljett- och inpasseringssystem är det säkra och enkla alternativet – både för dig som evenemangsarrangör och för dina evenemangsbesökare.

Allt evenemangsbesökaren behöver finns i mobilen:

  • Möjlighet att upptäcka nya evenemang, se din arenas layout och välja platser interaktivt i en visuell arenakarta.
  • Enkelt och överskådligt se priser, tillgänglighet och hantera sina bokningar.
  • Smidig inpassering till evenemanget med biljetten i mobilen.

För dig som arrangerar evenemanget administrerar du biljettförsäljning, avbokningar, ombokningar och inpassering i ett stabilt och flexibelt digitalt biljettsystem. Du kan välja prissättning efter sektioner, erbjuda olika betal- och leveransalternativ, integrera försäljningen på din webbplats eller få en webbsida hos oss, och mycket mer. Enkelt och användarvänligt, samtidigt som du kan få hjälp av vår support.

Skalbart biljettsystem för att passa dina behov

Betala bara för de produkter och tjänster du vill ha till ditt evenemang. Bland våra kunder finns allt ifrån stora internationella evenemang med tiotusentals besökare till mindre event med ett hundratal besökare. Detta gör att vi erbjuder en bredd av skalbara moduler till vårt biljettsystem. Med vår erfarenhet skräddarsyr vi rätt lösning för just dig och ditt evenemang.

Rapportering, biljettservice, kampanjhantering – biljettsystem med extra allt!

Vill du veta hur din biljettförsäljning och intäkt går i realtid? Vill du kunna hantera alla former av biljettservice och kampanjer på ett och samma ställe? Vill du arrangera säsonger av evenemang, sälja abonnemangsbiljetter eller paketpriser och behöver speciella lösningar för mer komplexa evenemang? Ticketmasters biljettsystem erbjuder allt detta och mycket mer. Vi vill att du ska kunna fokusera på ditt evenemang utan oro för biljettservice och biljettsystem – den biten tar vi hand om.

Med Ticketmaster får du en trygg och erfaren partner som känner din publik och aktivt jobbar för att tillsammans med dig sälja så mycket biljetter som möjligt!

Senaste nyheter

Möt vår nya kollega: Anna Söderblom

Möt vår nya kollega: Anna Söderblom

Vi fortsätter att rekrytera och nu har vi fått förstärkning inom Performance Marketing där vi lyckligtvis har fått med oss Anna som kommer hjälpa oss och våra kunder med programmatisk annonsering, sökmotorannonsering, tracking m m. Välkommen till Ticketmaster Anna!

Vi söker en Product Operations Consultant!

Vi söker en Product Operations Consultant!

Vi söker nu en person till rollen som Product Operations Consultant Sport XR till Ticketmaster Northern Europe! Du får ansvaret att produktäga och lansera en ny plattform för alla våra sportkunder – Ticketmaster Sport XR - i Sverige, Norge och Finland. Läs mer och...

Sverige öppnar upp igen!

Sverige öppnar upp igen!

Detta har vi väntat länge på nu! Fr o m den 29 sep 2021 är kultur-, nöjes-, ja hela evenemangsbranschen äntligen tillbaka till det normala igen! Vi glädjer oss och ser fram emot alla fantastiska arenakonserter, svettiga klubbspelningar, stå-up-showerna, de...

Möt vår nya kollega: Klara Pettersson

Möt vår nya kollega: Klara Pettersson

Nu är det många som vill utnyttja Ticketmasters marknadsföringskraft. Och för att hinna med alla roliga kundprojekt och nya biljettsläpp har vi nöjet att presentera en ny kollega på Ticketmasters marknadsavdelning. Välkommen Klara!