#hjälplivescenen

I dessa tider behöver vi tillsammans hjälpa branschen och livescenen med det vi kan. Med vår plattform, service och marknadskraft kan vi på Ticketmaster dra vårt strå till stacken och få så många som möjligt att ta del av alla kreativa initiativ ute i evenemangssverige.

Oavsett om du är kund till oss idag, eller inte, så kan du få vår hjälp.

Sälj biljetter på ticketmaster.se till livestreamat evenemang

Om du vill sälja biljetter till ett livestreamat evenemang så kan vi hjälpa dig med allt kring upplägg och biljettförsäljning. Dessutom hjälper vi dig med marknadsföringen kostnadsfritt.

Kontakta din kundansvarige hos oss eller maila sales@ticketmaster.se för mer information.

Här kan du läsa om vårt första livestreamade evenemang med biljettförsäljning >>

Uppträd på Ticketmasters digitala scen

Vi har 1 miljon prenumeranter på vårt nyhetsbrev, över 120 000 följare i våra sociala kanaler och hundratusentals besökare på ticketmaster.se varje vecka.

Nu har du möjligheten att kostnadsfritt visa upp ditt evenemang i våra kanaler via livestream på Ticketmasters Facebook-sida. Du streamar, vi livesänder och marknadsför evenemanget.

OBSERVERA:

  • Du behöver inte vara kund till Ticketmaster idag. Vi vill hjälpa livescenen med de medel vi har.
  • Vi vill gärna livestreama så mycket som möjligt men av tidsskäl måste vi förbehålla oss rätten att välja vilka evenemang vi har möjlighet att livestreama.

Kontakta oss via email så berättar vi mer om hur det går till.

Här kan du läsa om vårt första livestreamade evenemang >>

Sälj donations- eller stödbiljetter på ticketmaster.se

Om du vill använda dig av donations- eller stödbiljetter så kan vi hjälpa dig med allt kring upplägg och biljettförsäljning. Dessutom hjälper vi dig med marknadsföringen kostnadsfritt.

Kontakta din kundansvarige hos oss eller maila sales@ticketmaster.se för mer information.

Här ett exempel på testevenemang som visar hur det kan se ut >> 

Tips! Co-branda egna presentkort med Ticketmaster

Ta hjälp av våra co-brandade presentkort. Enkelt beskrivet så går det till så här: Du väljer ett motiv som vi trycker på våra presentkort. När vi fått ditt bildmaterial tar det några dagar innan ni kan börja sälja och marknadsföra era egna co-brandade presentkort.

Vi har redan nu ett antal kunder som har denna produkt. Dansens Hus är ett exempel som ökade sin omsättning på presentkort med 157% under förra året!

På den här samlingssidan kan du se fler kunder som använder de co-brandade presentkorten >>

Kontakta oss via mail så berättar vi mer och hjälper dig att komma igång.

Du tipsar – Ticketmaster listar

Har du ett livestreamat evenemang på gång eller har du spelat in något som du nu vill sprida till omvärlden. Tipsa oss om det så kommunicerar vi ut det i vårt nyhetsbrev, på vår blogg eller i våra sociala kanaler.

Tveka inte att höra av dig till oss på Ticketmaster. Nu hjälps vi åt att sprida evenemang till alla som sitter hemma och suktar efter live-upplevelser.

Skicka länken till ditt evenemang eller inspelning till marknad@ticketmaster.se

Här kan du se vilka evenemang vi tipsar om just nu >>