I nästan 20 år i Holland och 11 år i Danmark har LEGO World evenemanget varit en populär semesteraktivitet för barn, familjer och fans i alla åldrar. Nu kommer det äntligen till Sverige och vi är väldigt glada över att kunna presentera vårt samarbete!

Från 31 oktober till 3 november kommer 12 000 kvadratmeter i Kistamässan att förvandlas till Sveriges största LEGO lekplats för barn och LEGO fans i alla åldrar. Biljetterna finns att köpa från juni på ticketmaster.se.

”Under åren har vi träffat tusentals gäster som har rest från Sverige för att besöka LEGO World i Köpenhamn. Tack vare ett spännande samarbete med Kistamässan är vi nu stolta över att kunna ta den unika LEGO World upplevelsen till familjer och LEGO fans här i Sverige”, säger Line Ann La Cour, ansvarig för LEGO World på LEGO Koncernen.

LEGO World bygger på visionen att skapa det bästa inomhusevenemanget för familjer med barn i åldrarna 3–12 år, en sann LEGO upplevelse och en förstklassig familjeupplevelse. Fans i alla åldrar kan släppa loss sin fantasi tillsammans, delta i kreativa tävlingar, skapa sina egna modeller och berättelser, bygga och leka med välkända teman som LEGO DUPLO, City, Friends, NINJAGO™, Technic och mycket mer.