”Man måste få lira” är ett initiativ av glädjeorkestern Louisiana Avenue i samarbete med Cirkus, Scenteknik och Ticketmaster som visar att kultur och musik alltid kommer att leva – oavsett utmaningar. Detta har mynnat ut i en unik konsert som kommer att livesändas (livestream) den 27 mars 11.30 från Cirkus på Djurgården. Konserten framförs utan publik på plats men istället bjuder vi in hela världen för att få ta del av denna maxade upplevelse via Facebook.

”Man måste få lira” kommer att samla in och dela med sig av 50 % av pengarna till Musikerförbundets krisfond vars medlemmar, liksom så många andra, också har blivit starkt påverkade av den svåra pandemin.

Biljetter till det unika evenemanget ”Man måste få lira” köper du på Ticketmaster.se.

”Som musiker är vi ju otroligt påverkade av den olyckliga situation med Coronapandemin och det är många branscher inom underhållningsindustrin som går på tomgång. Då såg vi tillfället att gå samman och gemensamt hitta nya vägar till uttryck och samtidigt hjälpa andra musiker i en kärv tid. Musiken kan aldrig tämjas. Man måste få lira.”
Pär Stenhammar, sångare i Louisiana Avenue.

”För mig och Cirkus är det självklart att vara med i det här projektet. Vi alla måste hjälpas åt och göra allt vi kan för att kulturen ska få fortsätta leva. Jag hoppas och vill att vi i kulturbranschen kan hjälpas åt och försöka hitta kreativa, kostnadseffektiva och trygga möjligheter. Vi är alla i den här krisen tillsammans!”
Ingmari Pagenkemper, VD på Cirkus

”Liveevenemang är vår kärnverksamhet och när möjligheterna att arrangera och uppleva evenemang nu begränsats kraftigt vill vi självklart hjälpa branschen med det vi kan. Med vår service och marknadskraft kan vi få så många som möjligt att ta del av detta och alla liknade initiativ som pågår.”
Linda Norr, försäljningschef på Ticketmaster Sverige

Se pressreleasen i sin helhet här

Relaterade länkar