Halloween är över, och snarare än du tror väntar julen runt hörnet med stämningsfulla konserter, shower, spelningar och föreställningar. Ska du arrangera event under november och december kommer här lite värdefulla tips hur du kan nå ut med dina evenemang med hjälp av oss på Ticketmaster.

1. Boka plats i något av våra nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev når ca 1 miljon mottagare varje torsdag. Du kan välja bland olika placeringar, men se till att boka i tid för runt jul blir det ofta extra tätt med bokningar.

Eget nyhetsbrev – vill du hellre segmentera och nå en mer specifik målgrupp kan du boka ett eget nyhetsbrev. Under november och december får du även ett utskick med Bandsintown och/eller Songkick på köpet! (Gäller om du har ett musikevenemang)

2. Nå ut i sociala medier & på Google

Med Fan Network använder vi surf- och köpdata samt retargeting för att nå de målgrupper som passar ditt event i sociala medier. Därtill kan vi hjälpa dig med sökmarknadsföring på Google. Vi når både brett – och rätt!

3. Öka din synlighet på Black Friday och via vår Sista minuten-sida

Black Friday – den 25 november är vår succé Flash Sale tillbaka!

I 48 timmar listar vi evenemang med erbjudandet ”2 för 1”. Ett perfekt tillfälle att boosta din försäljning och även få synlighet i marknadsaktiviteterna vi gör kopplat till detta. Mer info om hur du gör som kund hittar du här.

På vår nya Sista minuten-sida kan du sälja slut de sista biljetterna till event som sker inom 30 dagar med en rabatt på 25% eller 50% . Läs mer om Sista minuten här.

4. Syns på Sverige största plats för liveevenemang

Ticketmaster.se besöks av tiotusentals biljettköpare varje dag. Här finns flera olika ytor att boka för att ge ditt evenemang extra synlighet.

Boka yta på Ticketmasters startsida

5. Passar ditt evenemang som julklappstips?

Se då till att det ligger med på vår ”Julguide” med årets julklappstips.

Där samlar vi just nu allt härligt som händer fram till, under och lite efter jul samt ger tips om de bästa julklappstipsen – en biljett till ditt event!
Julguiden fylls på kontinuerligt och hittas här.


Om något ovan låter intressant – hör av dig till oss på sälj; Victor, Sofia, Olof eller Linda. Självklart kan du också maila till [email protected]

Vi ser fram emot en snö- och succékantad väg fram till jul med dig!